Om mig, HAPPY Studio og happystudio.dk

Mit kreative liv begyndte efter at min mor, alt for tidligt, døde dagen før sin 62 års fødselsdag. Hun havde altid været meget kreativ med hænderne, men det interesserede ikke rigtig mig. Men efter hendes død kom det ligesom snigende til mig - måske min måde at bearbejde den store sorg det er, at miste sin mor.

Det startede med smykker, som jeg solgte på Trendsales.dk, QXL og på markeder. Siden er det også blevet til et hav af forskellige interiør produkter. Jeg eeeeelsker at lave ting, som både jeg selv og andre synes er smukke og brugbare.

For godt 4 år siden begyndte jeg at lave de smukkeste glaslamper af genbrugsglas. Da jeg synes nogle af dem manglede en flot lampeskærm, blev det så også starten på min lampeskærme produktion.

Sidste år stødte jeg så helt tilfældigt på tufting....og wauw .....et vildt univers, hvor man (efter lidt øvelser) kan kreérer de flotteste væg- og gulvtæpper i alle mulige størrelser - og det bedste er, at det ikke kræver de store forkundskaber - alle kan lære at tufte! Desuden skal man heller ikke nødvendigvis kunne tegne. Jeg bruger en projektor til at overføre tegninger/mønstre. Jeg total bidt af at tufte og især at trimme....og så...tadaaaa...at se det fær-dige resultat!

Jeg har brugt rigtig mange timer på at studere og lære forskellige kreative processer - og dem vil jeg nu dele med jer derude, og håber at finde andre kreative sjæle, der også har lyst til at dele og skabe fællesskab omkring kreativiteten.

Sideløbende har jeg dyrket min passion for indretning, og efter retro/vintage/genbrug bølgen tonede frem, har jeg jagtet spændende fund både i Danmark og i Tyskland. Det hele har jeg mixet i HAPPY Studio.....

 

GRAND OPENING

Til efteråret åbner jeg så endelig dørene for ca. 150 m2 ny-renoveret  krea univers - et værksted, et studio og et showroom, hvor nye kreative værker og produkter blandes med skønne håndplukkede genbrugsfund.

I værkstedet og studioet skal vi boltre os med at prøve forskellige KREA universer af i form af workshops og events (f.eks. polterabend, personale/ firma events, veninde-hygge, mor/far-barn krea, krea kun for børn, åben værksted o.s.v.).

Her på happystudio.dk kan du tilmelde dig workshops, købe udstyr til udvalgte krea universer (der kommer løbende flere produkter), købe kunsthåndværk (indtil videre min egne - senere fra andre kunsthåndværkere) og så kan du købe skønne håndplukkede retro/vintage/ genbrugs fund.

 

Rigtig god fornøjelse her på shoppen!

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden

- og bliv blandt de første, der inviteres til åbningen -  indtil da håber jeg, du besøger HAPPY Studio her på happystudio.dk