Om mig, HAPPY Studio og happystudio.dk

Mit kreative liv begyndte kort efter at jeg mistede min mor dagen før hendes 62 års fødselsdag. Hun havde altid været meget kreativ. Hun var dygtig til at tegne, male og lave keramik, men det interesserede ikke rigtig mig at være kreativ. Efter hendes død kom det ligesom snigende til mig - måske det var min måde at bearbejde den store sorg det er, at miste sin mor.

Det startede med smykker, som jeg solgte på Trendsales.dk, QXL og på markeder. Siden er det også blevet til et hav af forskellige interiør produkter. Jeg elsker at lave ting, som både jeg selv og andre synes er smukke og brugbare.

For godt 4 år siden begyndte jeg at lave de smukkeste glaslamper af genbrugsglas, og da jeg synes nogle af dem manglede en flot lampeskærm, blev det så starten på min lampeskærme produktion.

For et par år stødte jeg så helt tilfældigt på tufting....og wauw .....et vildt univers, hvor man (efter lidt øvelser) kan kreérer de flotteste væg- og gulvtæpper i alle mulige størrelser - og det bedste er, at det ikke kræver de store kreative forkundskaber - alle kan lære at tufte! Jeg bruger en projektor til at overføre tegninger/mønstre.

Jeg har brugt rigtig mange timer på at studere og lære forskellige kreative processer - og dem vil jeg nu dele med jer derude, og håber at finde andre kreative sjæle, der også har lyst til at dele og skabe fællesskab omkring kreativiteten.

 

Rigtig god fornøjelse her på shoppen - og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi i shoppen/krea caféen i Tørring v/Ry.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden

- og bliv blandt de første, der inviteres til åbningen -  indtil da håber jeg, du besøger HAPPY Studio her på happystudio.dk